Ga direct naar hoofdcontent

Partijen

Overzicht van deelnemende partijen Zakelijk Loket
Logo Energieke Regio

Energieke Regio

Energieke Regio is een landelijke stichting en bestaat sinds 2012. Energieke Regio helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen van eigenaren en woningbouwcorporaties met het verduurzamen van hun gebouwen. Ze betrekken daarbij maatschappelijke, financiële, wettelijke en comfort aspecten.

Lees meer over Energieke Regio.

Logo Rabobank

Rabobank Zakelijk

De Rabobank gaat voor een volledig duurzame portefeuille in commercieel vastgoed binnen tien jaar. Gebouwen die niet verduurzaamd worden, zullen naar verwachting binnen vijf tot tien jaar sterk in waarde dalen. De bank helpt haar klanten om de waarde van hun investering op lange termijn op peil te houden of zelfs te verhogen.

Benieuwd hoe? Lees meer over Rabobank Zakelijk.

Logo LTO Nederland

LTO

LTO is de ondernemersorganisatie voor Nederlandse boeren en tuinders. LTO Nederland behartigt de belangen van haar ruim 35.000 leden door zich in te zetten voor het creëren van een gunstig ondernemersklimaat voor agrariërs in Nederland en Europa.

Lees meer over LTO.

Logo Stedin

Stedin

Als netbeheerder zorgt Stedin voor de aanleg en het onderhoud van elektriciteit- en gasnetwerken en de plaatsing van (slimme) meters. Wilt u uw elektriciteits-aansluiting aanpassen, bijvoorbeeld omdat u zonnepanelen laat installeren? Dan regelt u dat bij Stedin.

Lees meer over Stedin.

Logo Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid

Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ)

Voor inwoners, bedrijven gemeenten en provincies is Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ) het adviesorgaan. OZHZ beschermt de leefomgeving, het milieu en de natuur. Dit doen zij door controles, vergunningverlening en advies. Zo helpen zij u onder andere bij de wettelijke regelgeving en informatieplicht.

Lees meer over Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid.