Ga direct naar hoofdcontent

Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland (LTO)

Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland (LTO) is de ondernemersorganisatie voor Nederlandse boeren en tuinders. LTO Nederland zet zich in voor een gunstig ondernemersklimaat voor agrariërs in Nederland en Europa met oog voor maatschappelijke uitdagingen op het gebied van klimaat, energie, waterkwaliteit, natuur en landschap.

LTO Nederland is het samenwerkingsverband van LTO Noord, ZLTO en LLTB. Samen behartigen zij de belangen van in totaal 35.000 leden. Daarmee is het merendeel van de boeren en tuinders vertegenwoordigd via LTO. 

Meer weten?

Ga naar de website van LTO

Banner sectoren

Zonnepanelen

Zelf energie opwekken met zonnepanelen is een duurzame keuze én u bespaart op uw energiekosten. Zo veel zelfs, dat u ze gemiddeld binnen 6 tot 8 jaar terugverdient. Agrarische bedrijven hebben over het algemeen een hoog stroomverbruik. Dit hoge stroomverbruik, in combinatie met doorgaans veel beschikbaar dakoppervlak maken zonnepanelen een rendabele investering. Bovendien kunt u profiteren van verschillende subsidies.

Bent u lid van LTO? LTO heeft een collectieve inkoop van zonnepanelen georganiseerd voor haar leden. Op de website van LTO over ledenvoordeel voor zonnepanelen vindt u meer informatie.

Lees hier meer over zonnepanelen voor agrariërs.