Ga direct naar hoofdcontent

Voor vakspecialisten en adviseurs

Aanmelden als vakspecialist of adviseur

Jaarlijks bezoeken ruim 125.000 mensen ons vakspecialistenregister. Wilt u, net als ruim 600 andere vakspecialisten, een plekje in ons register? U krijgt dan een persoonlijke profielpagina die als online etalage dient voor uw diensten. Ook ontvangt u periodiek van ons een uitnodiging om een aanbod in te dienen voor projecten in uw regio. Inschrijven in ons register is gratis en verplicht u tot niets. Geïnteresseerd? Maak dan nu een profiel aan. Dit kost ongeveer 10 minuten.

Projecten van Regionaal Energieloket

Wij organiseren regelmatig collectieve advies- en inkoopacties. Daarmee koppelen we projectmatig geïnteresseerde bewoners aan bedrijven. Hierdoor ontstaat er operationeel voordeel in de advisering en uitvoering. Dit doen wij voor isolerend glas, spouwmuur-, vloer-, bodem- en dakisolatie, zonnepanelen en (hybride) warmtepompen.

Drie voordelen voor deelnemende bedrijven:

 1. Aanvragen worden gebundeld per gemeente. Dat betekent efficiënte advisering en uitvoering.

 2. Collectieve informatievoorziening. Dit resulteert in eenvoudigere adviestrajecten.

 3. Hoge conversies en klanttevredenheid. Met meer dan 300 projecten door heel Nederland, is 92% van de bedrijven tevreden over de behaalde conversies.

Enthousiast?

U kunt elk kwartaal een nieuw aanbod insturen om mee te doen aan onze projecten. U doet dit door de uitvraagdocumentatie aan te vragen bij roy.visscher@regionaalenergieloket.nl. Wij sturen u dan alle informatie en algemene inkoopvoorwaarden toe zodat u een aanbod kunt indienen. Let op! Bedrijven in ons vakregister ontvangen automatisch een uitnodiging om een aanbod in te dienen voor projecten in hun regio.

De eerstvolgende deadlines voor indiening zijn:

 • Vrijdag 1 maart (projectperiode april t/m juni)

 • Vrijdag 21 juni (projectperiode september)

 • Vrijdag 20 september (projectperiode oktober t/m december)

 • Vrijdag 29 november (projectperiode januari t/m maart)

Over ons

Het Regionaal Energieloket geeft invulling aan het energieloket van ruim 100 gemeenten in Nederland. Voor deze gemeenten geven wij informatie en advies aan woningeigenaren, maar ook VvE’s en MKB’ers over het verduurzamen van hun woning of gebouw. Dat doen wij vanuit een onafhankelijke positie. Wij helpen hen met vragen als:

 • Wat kan ik doen om energie te besparen?

 • Wat zijn de kosten/baten van maatregelen?

 • Zijn er subsidies?

 • Wat is een warmtepomp?

 • Bij wie moet ik zijn als ik mijn vloer wil isoleren?

 • Welke regels zijn er voor mij?

Dankzij onze informatie kunnen pandeigenaren betere en gerichtere vragen stellen aan uitvoerende bouw- en installatiebedrijven. Dit voorkomt miscommunicatie en bespaart tijd. Daarnaast helpen we pandeigenaren ook bij het vinden van een vakspecialist in de buurt. Dit doen wij door hen tijdens klantcontacten actief door te verwijzen naar ons vakregister. Staat uw bedrijf er al in?

Veelgestelde vragen vakregister

Algemene voorwaarden

Er zijn algemene voorwaarden van toepassing op bedrijven die gebruikmaken van de diensten van Regionaal Energieloket en/of leveranciers die leveren aan Regionaal Energieloket. Bekijk de algemene voorwaarden voor bedrijven.

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice