Ga direct naar hoofdcontent

Alle vakspecialisten

Er zijn ruim 600 vakspecialisten aangesloten bij Regionaal Energieloket. Hier kunt u zien welke keurmerken en certificaten zij hebben. Beoordeel altijd zelf de kwaliteit van de vakspecialist. De bedrijven zijn namelijk door ons niet onderzocht op bijvoorbeeld kwaliteit, ervaring en hoe een bedrijf er financieel voor staat. Regionaal Energieloket is dan ook niet verantwoordelijk voor het geleverde werk. Klik op een vakspecialist voor meer informatie.

Bent u zelf actief als vakspecialist of adviseur in de verduurzaming van woningen en/of utiliteitsgebouwen? Meld uw bedrijf dan kosteloos aan.

P.V. Thuis B.V.

Bekijken

Zonhut

Certificeringen: VCA, Erkend Installateur Install Q (KvINL / Sterkin), Techniek Nederland, Gecertificeerd Installateur Install q (KvINL)

Bekijken

Faro Timmerwerken B.V.

Bekijken

Thuisfront

Certificeringen: Insula, VCA

Bekijken

Mega ISO

Certificeringen: Venin, Erkend Installateur Install Q (KvINL / Sterkin), Gecertificeerd Installateur Install q (KvINL), SKG IKOB Gecertificeerd, VCA

Bekijken

Energieloket de Meierij

Certificeringen: AFM Vergunning

Bekijken

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice