Ga direct naar hoofdcontent

Klimaatroute

Klimaatroute is een adviesbureau dat naast zich naast advisering over energie efficiëntie ook bezig houdt met de implementatie. Bij Klimaatroute is het advies slechts het beginpunt van een traject van minimaal één jaar waarin zij u blijven begeleiden. In dit traject worden barrières weggenomen waar veel mensen tegenaan lopen bij het implementeren van duurzame oplossingen, zoals:

  1. Kennis (Wat kan ik doen?)

  2. Operationeel (Wie kan dit doen?)

  3. 3. Financieel (Hoe kan ik dit betalen?)

Klimaatroute voert met zelf ontwikkelde software de Quickscan energiebesparing uit bij u op locatie waarna het rapport digitaal wordt gegenereerd. Er wordt tijdens deze Quickscan gekeken naar vijf punten: verlichting, verwarming, regeltechniek, isolatie en duurzame energieopwekking.

Het rapport wordt altijd binnen 2 weken persoonlijk opgevolgd om het te bespreken en eventuele onduidelijkheden weg te nemen. U ziet in de rapportage precies waar voor u de mogelijkheden liggen op het gebied van energiebesparing. Op een praktische wijze worden de mogelijkheden incl. investering en terugverdientijd gepresenteerd. Daarnaast zullen alle Wettelijke Verplichtingen volgens de Erkende Maatregelen getoetst worden aan de hand van de door hen speciaal hiervoor ontwikkelde Energy Audit software.

Heeft u behoefte aan een energielabel voor uw pand vanwege bijvoorbeeld de Label C verplichting voor kantoren? Klimaatroute biedt hiervoor de zgn. 'Label Service'.

Ga naar de website van Klimaatroute