Ga direct naar hoofdcontent

De Rabobank financiert naast commercieel vastgoed ook een groot deel van alle bedrijfsgebouwen in Nederland. Als maatschappelijk betrokken bank wil de Rabobank een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Daarom gaat Rabobank voor een volledige duurzame portefeuille in commercieel vastgoed binnen tien jaar. De deadline is 2028.

Wat kan de Rabobank voor u betekenen?

Gebouwen die niet verduurzaamd worden, zullen naar verwachting binnen vijf tot tien jaar sterk in waarde dalen. De bank helpt haar klanten om de waarde van hun investering op lange termijn op peil te houden of zelfs te verhogen door:

  • Inzicht te bieden in de duurzaamheid van hun portefeuille en mogelijke duurzaamheidsmaatregelen die zij kunnen treffen. Lees meer over duurzaam vastgoed van de Rabobank;

  • Oplossingen aan te bieden in samenwerking met lokale bouw- en installatiebedrijven;

  • Verduurzamingsmaatregelen tot 100% te financieren;

  • Panden met een beter energielabel meer rentevoordeel te geven.

Rabobank Nederland & Energieke Regio

Rabobank Nederland werkt samen met Energieke Regio om zakelijke klanten te helpen hun vastgoed te verduurzamen en om bij te dragen aan de ambitie om de (vastgoed) portefeuille te vergroenen. Energieke Regio voorziet zakelijke Rabobank klanten van onafhankelijk advies over het verduurzamen van hun gebouw en begeleidt de ondernemer bij het ‘verdienen aan verduurzamen’. Lees meer over de Energieke Regio en hun diensten.

Ga naar de website van Rabobank