Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen in de Gemeente Diemen

Het startpunt voor verduurzaming van uw bedrijfspand.

Het zakelijk loket helpt u bij het verduurzamen van uw bedrijfslocatie, bedrijfspand en kantoorruimte. U vindt hier informatie over subsidies en financieringsmogelijkheden, tips voor energiebesparende maatregelen of bekijk hier de wet- en regelgeving over dit onderwerp. Het loket biedt daarnaast een overzicht van partijen waar u voor maatwerk en ondersteuning terecht kunt. 

Het zakelijk loket wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Diemen en provincie Noord-Holland.

Veelgestelde vragen door ondernemers

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice
Logo Gemeente Diemen
Logo van Provincie Noord-Holland

Gasvrij Diemen

Nederland gaat van het aardgas af, dat geldt dus ook voor de gemeente Diemen. In 2050 gebruiken we geen aardgas meer. Dit is een ingrijpende verandering voor alle inwoners en daarom maken we deze overgang stapsgewijs. Bekijk diemen.nl/gasvrij of meld u aan voor de nieuwsbrief over de energietransitie voor meer informatie over de reis naar een gasvrij Diemen.

Het zakelijk energieloket is een initiatief van Gemeente Diemen en wordt mede mogelijk gemaakt door financiële steun van de Provincie Noord-Holland.