Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen in de Gemeente Sittard-Geleen

Het startpunt voor verduurzaming van uw bedrijfspand.

Het zakelijk loket helpt u bij het verduurzamen van uw bedrijfslocatie, bedrijfspand en kantoorruimte. U vindt hier informatie over subsidies en financieringsmogelijkheden, tips voor energiebesparende maatregelen of bekijk hier de wet- en regelgeving over dit onderwerp. Het loket biedt daarnaast een overzicht van partijen waar u voor maatwerk en ondersteuning terecht kunt. 

Het zakelijk loket wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Sittard-Geleen.

Wat is MKB Green Deal?

Loop je ook tegen extreem hoge energie- en grondstofprijzen aan, kun je geen personeel vinden of stel je jezelf de vraag: hoe toekomstbestendig en duurzaam is mijn bedrijf?

MKB Green Deal Sittard-Geleen is er speciaal om jou als ondernemer een ondersteuningspakket te bieden bij voor het toekomstbestendig en duurzaam maken van jouw onderneming zodat je deze uitdagingen straks het hoofd kunt bieden. Het ondersteuningspakket bestaat uit een modulaire aanpak, de begeleiding van experts en een financiële tegemoetkoming in de vorm van een voucher.

Veelgestelde vragen voor ondernemers

In het nieuws

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice