Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen in de Gemeente Sittard-Geleen

Het zakelijk loket helpt u bij het verduurzamen van uw bedrijfslocatie, bedrijfspand en kantoorruimte. U vindt hier informatie over subsidies, financieringsmogelijkheden en de wet- en regelgeving over verduurzaming. Hiernaast vindt u op deze pagina tips voor het besparen van energie en een overzicht van partijen waar u voor maatwerk en ondersteuning terecht kunt.

Ondersteuning voor ondernemers: MKB Green Deal.

Loopt u ook tegen extreem hoge energie- en grondstofprijzen aan, kunt u geen personeel vinden of stel u uzelf de vraag: hoe toekomstbestendig en duurzaam is mijn bedrijf?

MKB Green Deal Sittard-Geleen is er speciaal voor u als ondernemer een ondersteuningspakket te bieden voor het toekomstbestendig en duurzaam maken van uw onderneming zodat u deze uitdagingen straks het hoofd kunt bieden. Het ondersteuningspakket bestaat uit een modulaire aanpak, de begeleiding van experts en een financiƫle tegemoetkoming in de vorm van een voucher.

Veelgestelde vragen door ondernemers

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice