Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het Zakelijk Energieloket Cranendonck!

Het startpunt voor verduurzaming van uw bedrijfspand.

We weten allemaal dat we de komende jaren grote stappen moeten zetten in het duurzamer maken van onze panden. Tegelijkertijd loopt iedereen tegen dezelfde vragen aan Waar kunnen we het beste beginnen? Hoe houden we het betaalbaar? Wat zijn betrouwbare marktpartijen? Hoe gaan we om met nieuwe ontwikkelingen? De doelstellingen zijn ambitieus en de urgentie is hoog. Zo ook in Cranendonck. Samen met alle inwoners en bedrijven zullen nú maatregelen genomen moeten worden om de CO2-uitstoot te verlagen. Informeer u over slimme maatregelen en korte terugverdientijden. 

Het zakelijk loket is voor bedrijven, organisaties en instellingen uit verschillende sectoren. U vindt hier alle informatie over energiebesparing voor uw bedrijfslocatie, bedrijfspand of kantoorruimte, overzichtelijk bij elkaar. Ook kunt u zoeken op sectorniveau

Benieuwd naar uw plichten en mogelijkheden? U vindt hier informatie over energiebesparende maatregelen en de wet- en regelgeving rondom energiebesparing. Aan de slag met energie besparen? Bekijk welke subsidies en andere financieringsmogelijkheden er voor u beschikbaar zijn of sluit u aan bij een lokaal initiatief of project.Vind vervolgens een vakspecialist die de maatregelen voor u kan uitvoeren.

In het nieuws

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice