Ga direct naar hoofdcontent

Voor vakspecialisten en adviseurs

Over ons

Het Regionaal Energieloket geeft invulling aan het energieloket van een kleine 60 gemeenten in Nederland. Ook mensen uit andere gemeenten weten onze website goed te vinden door de onafhankelijke informatie die wij hier bieden.

Wij helpen woningeigenaren, bedrijven en VvE's met informatie en advies over verduurzaming van het pand. Denk daarbij aan vragen als:

  • Wat kan ik doen om energie te besparen?

  • Wat zijn de kosten/baten van maatregelen?

  • Zijn er subsidies?

  • Wat is een warmtepomp?

  • Bij wie moet ik zijn als ik mijn vloer wil isoleren?

  • Welke regels zijn er voor mij?

Wij helpen met deze oriënterende vragen en bij het vinden van een vakspecialist in de buurt. Zo maken we het werk van de uitvoerende vakspecialisten eenvoudiger én effectiever. We beseffen ons maar al te goed dat het aardgasvrij maken van Nederland een grote uitdaging is en dat uw tijd schaars is.

Aanmelden als vakspecialist of adviseur

U kunt zich geheel kosteloos bij ons aansluiten. U krijgt dan een persoonlijke profielpagina die als online etalage kan dienen voor uw diensten. Geïnteresseerd?

Meld u aan als vakspecialist of adviseur

Geïnteresseerd in deelname aan een van onze projecten?

Heeft u interesse om deel te nemen als leverancier in een van onze collectieve inkoop- en adviesacties? Bekijk dan hier de oplegger van de algemene voorwaarden voor leveranciers. U vindt daar een omschrijving van de projecten, hoe aanbiedingen van uitvoerende partijen worden beoordeeld en wat wij van u als partij verwachten. Smaakt dat naar meer? Stuur dan een mail naar Reinier en/of meld u gratis aan als vakspecialist in ons register. U ontvangt vanuit dat register automatisch uitnodigingen als er nieuwe projecten starten.

Meld u aan als vakspecialist of adviseur

Veelgestelde vragen

Meer weten? Bel of mail ons dan gerust. Wij zijn bereikbaar op vragen@regionaalenergieloket of 088 525 4110.

Heeft u een vraag of opmerking?