Ga direct naar hoofdcontent

Stedin

Een netbeheerder zorgt voor de aanleg en het onderhoud van elektriciteit- en gasnetwerken en de plaatsing van (slimme) meters. Stedin is netbeheerder in het grootste deel van de Randstad. Stedin draagt op verschillende manieren bij aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Lees meer over de rol van Stedin in de energietransitie.

Wat kan Stedin voor u betekenen?

Meer informatie voor zakelijk grootverbruikers met een aansluiting groter dan 3x80 ampère vindt u op de pagina voor zakelijke grootverbruikers. Bent u kleinverbruiker? Meer informatie kunt u vinden op de pagina voor zakelijke kleinverbruikers.

Werkt u binnen de glastuinbouw?

In de glastuinbouw zijn innovaties vaak gericht op energiebesparing. De afgelopen jaren zijn er verschillende initiatieven ontplooid, waarvan de warmtekrachtkoppeling (WKK) en geothermie de belangrijkste zijn. Deze ontwikkelingen zijn van invloed op de energiebehoefte in deze sector en daarmee ook op de gas- en elektriciteitsinfrastructuur. Stedin volgt deze ontwikkelingen daarom op de voet om daar tijdig om in te kunnen spelen. Benieuwd wat Stendin voor u kan betekenen?

Ga naar de website van Stedin