Ga direct naar hoofdcontent

In de buurt

Vind hieronder lokale projecten en initiatieven die u kunnen helpen bij de verduurzaming van het bedrijfspand.

Een animatie mannetje die aan een bureau zit, erbij staat 'doe je ook 't onderzoek energiebesparing? Alvast kei bedankt!'

Onderzoek zakelijk energie besparen in gemeente Oss

Gemeente Oss onderzoekt hoe haar ondernemers over de energiebesparingsopgave denken. En of zij zelf al energiebesparende maatregelen nemen of van plan zijn deze te nemen. Ondernemers vinden het onderzoek op www.ossschakeltdoor.nl/onderzoek . Deelnemen kan tot 5 februari 2023. De mening van ondernemers is belangrijk Net als de rest van Nederland heeft gemeente Oss de opdracht gekregen om in 2030 fors aan energie te hebben bespaard. Ondernemers wordt gevraagd hoe zij over die besparingsopgave denken. Nemen zij zelf al maatregelen om energie te besparen? Of gaan ze dit in de toekomst doen? En aan wat voor soort maatregelen wordt gedacht? Is er veel vraag naar hulp bij energie besparen? Zakelijk energieloket Afgelopen november is het Zakelijk Energieloket van gemeente Oss gelanceerd. Nu worden de volgende stappen gezet. Met dit onderzoek wordt, naar verwachting, duidelijk waar we nu samen staan. Daarom de oproep naar ondernemers om deze vragenlijst in te vullen.  Geen uitnodiging ontvangen?   Gemeente Oss heeft een uitnodiging gestuurd naar ondernemers om mee te doen. Heeft u deze niet ontvangen? Dan bent u alsnog van harte welkom deze in te vullen. Ga naar www.ossschakeltdoor.nl/onderzoek en start het onderzoek. Invullen duurt ongeveer 15 minuten en kan tot en met 5 februari 2023. Kans op de klimaatgids van de 21e eeuw Onder alle deelnemers wordt 5 keer het boek Only Planet, de klimaatgids voor de 21e eeuw van Tim van Hattum verloot. Dit boek zegt het al: We staan aan het begin van de avontuurlijkste reis die de mensheid ooit zal maken. Een reis naar een groenere toekomst voor onze planeet, de ‘only planet’ die we hebben. Dit boek neemt je, in zeven routes, mee op reis naar voorbeelden in de wereld en laat zien dat die transitie al volop gaande is. Energie besparen is daar onderdeel van. Uitkomsten De belangrijkste uitkomsten worden bekend gemaakt via www.ossschakeltdoor.nl , de LinkedIn pagina van Oss Schakelt Door en www.oss.nl/zakelijkenergieloket . Het Zakelijk Energieloket geeft informatie over wetten en regels, maar ook subsidiemogelijkheden en tips om te verduurzamen.   De gemeente Oss is een Global Goals Gemeente . Dit initiatief draagt bij aan de volgende doelen:

Lees meer

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice